Συνεργασία του BLACKBOX Audio Video Show 2023 με την Oni Communications

Το BLACKBOX Audio Video Show 2023 συνεργάζεται με το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Oni Communications για τη στρατηγική επικοινωνίας και τη διοργάνωση της Έκθεσης, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, στις 3, 4 και 5 Νοεμβρίου 2023!

Η Oni Communications με περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρίας σε corporate επικοινωνίες, public affairs, διοργανώσεις events και press conferences ενώνει δυνάμεις με το BLACKBOX Audio Video Show 2023 για την ανάδειξη του μοναδικού, πρωτοπόρου χαρακτήρα της διοργάνωσης. Στόχος της Oni Communications είναι η προβολή των συμμετεχόντων της Έκθεσης και των χορηγών στο ευρύ κοινό μέσα από την προβολή τους σε digital και έντυπα μέσα.

Η Oni Communications θα φροντίσει την δημοσιογραφική κάλυψη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έκθεση με στόχο να «ακουστεί» στο κοινό, και να συνοδευτεί από την αναμενόμενη επιτυχία. Καταλυτικό ρόλο σε αυτό διαδραματίζουν τα μεγάλα ονόματα εκθετών, οι σημαντικοί χορηγοί, αλλά και η εμπειρία της διοργανώτριας εταιρίας, η οποία επενδύει για μια ακόμα χρονιά σε ένα μοναδικό θέαμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  Oni Communications βραβεύτηκε στα PR Awards 2022 με Χρυσό βραβείο στην τελετή απονομής. Ειδικότερα, η Oni Communications, που μέτρα πάνω από 10 χρόνια παρουσίας στον χώρο των δημοσίων σχέσεων, απέσπασε Gold βραβείο στην κατηγορία Non-profit-organization & Public Sectors για το πρόγραμμα δημοσίων σχέσεων της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Ο πρωτότυπος χαρακτήρας της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, με την οποία υπάρχει συνεργασία τα τελευταία 8 χρόνια, προσφέρει πλήθος δυνατοτήτων για μια δυναμική επικοινωνιακή στρατηγική, την οποία η Oni Communications εφαρμόζει επιτυχώς εξασφαλίζοντας τα μέγιστα αποτελέσματα για την Κοινότητα και τις εταιρίες-Μέλη. Για την Oni Communications η εν λόγω διάκριση αποτελεί επιστέγασμα της εξωστρέφειας που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, έχοντας ανανεώσει πλήρως την εταιρική ταυτότητά της.

Share this post