Κληρώσεις Δώρων

Όλοι οι επισκέπτες του BLACKBOX Audio Video Show θα έχουν την ευκαιρία με το εισιτήριο τους να μπουν στην κλήρωση μοναδικών δώρων από τους εκθέτες αλλά και μεγάλες εταιρίες του χώρου. Η διοργάνωση έχει ήδη εξασφαλίσει δώρα λιανικής αξίας άνω των 5.000 Ευρώ.

Τα δώρα της κλήρωσης

Pananasonic Android TV 50LX650

Προβολέας Optoma HD28i 1080p

Πικαπ Thorens TD190-2

Σετ ενεργών ηχείων  βάσης/ραφιού ELAC DEBUT CONEXX DCB41

Ακουστικά Campfire Audio Honeydew

Βινύλια και CD

Η διαδιακασία της κλήρωσης

Η διαδικασία κλήρωσης των δώρων γίνεται με βάση το barcode του κάθε εισιτηρίου.

Ηλεκτρονικά εισιτήρια: με την αγορά του ηλεκτρονικού σας εισιτηρίου, έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο κινητό σας ή στο email σας.

Εισιτήρια από το εκδοτήριο της ticketservices: παρακαλώ κρατήστε το απόκομμα του εισιτηρίου που θα παραλάβετε από το εκδοτήριο της TICKET SERVICES, Πανεπιστημίου 39, 10564 Αθήνα.

Εισιτήρια που θα πάρετε απευθείας στο ξενοδοχείο: παρακαλώ κρατήστε το απόκομμα του εισιτηρίου που θα λάβετε από την γραμματεία, στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Μετά το πέρας του event και με βάση το barcode (χωρίς ονόματα) η διοργάνωση θα κληρώσει τα δώρα μας στους τυχερούς επισκέπτες του BLACKBOX.

Η κλήρωση των δώρων θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου, 2 ημέρες μετά το πέρας του show και τα barcode θα ανακοινωθούν στο site του BLACKBOX αμέσως. Οι τυχεροί μπορούν να μας καλέσουν στο τηλ 216 8092969 για να συννενοηθούμε πως θα παραλάβουν τα δώρα τους!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!