Η WaveMotion στο BLACKBOX Audio Video Show 2023!

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι, η WaveMotion Home Audio θα συμμετέχει στο 2ο BLACKBOX Audio Video Show. Στην αίθουσα GREEN GARDEN Α (180 τ.μ.!!!) στον ημιώροφο, θα έχει προς επίδειξη και ακρόαση σχεδόν όλες τις εταιρείες ήχου που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα.

Αυτή την στιγμή, η WaveΜotion Home Audio αντιπροσωπεύει έναν αξιόλογο κατάλογο brands όπως JBL, harman/Kardon, Cambridge Audio, Q Acoustics, KEF, QED Cables, Audio Pro, Goldring κ.ά.. Στόχος της WaveΜotion είναι να ενημερώσει το κοινό, του BLACKBOX Audio Video Show για όλα της τα προϊόντα που σχετίζονται με ποιοτικές λύσεις ακρόασης ήχου, από πολύ γνωστά ονόματα της βιομηχανίας, αλλά και να κάνει το κοινό να γίνει «κοινωνός» στη φιλοσοφία των προϊόντων αυτών.

Θα ακολουθήσουν ξεχωριστές ανακοινώσεις και με τις υπόλοιπες εταιρείες που θα λάβουν μέρος στο BLACKBOX Audio Video Show 2023 καθώς και ξεχωριστές ανακοινώσεις για όλα τα δρώμενα τα οποία προωθούν το σύνολο της διοργάνωσης, αναβαθμίζουν την συμμετοχή των εκθετών στο show και προσελκύουν περισσότερο κόσμο.

Με εκτίμηση,

BLACKBOX AV SHOW team

 

Share this post