Η TSAKIRIDIS DEVICES στο BLACKBOX Audio Video Show 2023!

Πιστή στο ραντεβού της για 2η συνεχόμενη χρονιά, η ελληνική εταιρεία ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ DEVICES ανανέωσε τη συμμετοχή της στο 2ο BLACKBOX Audio Video Show. Στον ίδιο χώρο, δωμάτιο αρ.514 στον 5ο όροφο, θα έχει προς επίδειξη όλα της τα «όπλα» . Ο Aeolos, o Hermes, o Theseus, οι προενισχυτές Alexander, Zeus και Dionysos, οι Apollon, Artemis και Achilles, τα φίλτρα ρεύματος και τα πολύπριζα καθώς και ο εν παραγωγή πλέον κορυφαίος ενισχυτής της, REFERENCE Θα κοσμούν το χώρο της πιο πετυχημένης ελληνικής εταιρείας.
Η ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ DEVICES ανανεώνει τη συνεργασία της με το BLACKBOX Audio Video Show και δίνει ραντεβού στο Show, στους λάτρεις του ήχου και στους φίλους της, έτσι ώστε να δουν, να ακούσουν και να ξαναβρεθούνε από κοντά.

Θα ακολουθήσουν ξεχωριστές ανακοινώσεις και με τις υπόλοιπες εταιρείες που θα λάβουν μέρος στο BLACKBOX Audio Video Show 2023 καθώς και ξεχωριστές ανακοινώσεις για όλα τα δρώμενα τα οποία προωθούν το σύνολο της διοργάνωσης, αναβαθμίζουν την συμμετοχή των εκθετών στο show και προσελκύουν περισσότερο κόσμο.

Με εκτίμηση,

BLACKBOX AV SHOW team

Share this post