Η EXCLUSIVE AUDIO στο BLACKBOX Audio Video Show 2023!

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Exclusive Audio ανανέωσε τη συμμετοχή της στο 2ο BLACKBOX Audio Video Show. Στην ίδια αίθουσα, GREEN GARDEN B (100 τ.μ.) στον ημιώροφο θα έχει προς επίδειξη και ακρόαση τις περισσότερες εταιρείες ήχου που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα. Αυτή την στιγμή, η Exclusive Audio αντιπροσωπεύει έναν αξιόλογο κατάλογο brands όπως Metronome, ProAc, Nagaoka, Musical Fidelity, Esprit, Davis Acoustics, Revox, EAR YOSHINO, EAT, Esthetica, Tonar, WBT, Finite Elemente, VAN DEN HUL, TITAN Audio, Goldmund, JICO, Knosti, Meters Music κ.ά.

Η Exclusive Audio ανανεώνει τη συνεργασία της με το BLACKBOX Audio Video Show συμβάλλοντας, έτσι, στην όσο το δυνατό καλύτερη επίδειξη αξιόλογων οίκων του εξωτερικού, στο ελληνικό κοινό.

Θα ακολουθήσουν ξεχωριστές ανακοινώσεις και με τις υπόλοιπες εταιρείες που θα λάβουν μέρος στο BLACKBOX Audio Video Show 2023 καθώς και ξεχωριστές ανακοινώσεις για όλα τα δρώμενα τα οποία προωθούν το σύνολο της διοργάνωσης, αναβαθμίζουν την συμμετοχή των εκθετών στο show και προσελκύουν περισσότερο κόσμο.

Με εκτίμηση,

 

BLACKBOX AV SHOW team

Share this post