Η Έκθεση

Μετά την μεγάλη επιτυχία του 1ου BLACKBOX Audio Video Show τον Νοέμβριο του 2022, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση του νέου BLACKBOX Audio Video Show 2023 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, στις 3, 4 και 5 Νοεμβρίου 2023!

Το brand name ΒLACKBOX περιγράφει έναν χώρο έντασης, πρωτοπορίας, συγκινήσεων που πάλλεται σαν ηχείο. Στo BLACKBOX Audio Video Show η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη, ο ήχος σε κατακλύζει, οι εικόνες σε μαγνητίζουν. Μια έκθεση που προϊδεάζει τους εκθέτες & τους επισκέπτες πως δεν μοιάζει με καμία άλλη, τους καλεί να δημιουργήσουν μαζί μια pop-up wonderland ήχου και εικόνας με πρωτόγνωρη ένταση!

To BLACKBOX Audio Videο Show απευθύνεται στους απανταχού λάτρεις της τεχνολογίας, του ήχου, της εικόνας, και της μουσικής. Ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα σε ένα φιλικό περιβάλλον να δει και να ακούσει τις νέες τάσεις της αγοράς, να συνομιλήσει με τους αντιπροσώπους και επαγγελματίες του χώρου και να ενημερωθεί για τις συσκευές που τον ενδιαφέρουν. Παράλληλα με το εμπορικό κομμάτι της έκθεσης θα υπάρχει music market με τις καλύτερες δισκογραφικές εταιρείες του κόσμου όπως οι Acoustic Sounds, Mobile Fidelity, Impex, Analoghonic, Columbia Japan για να απολαμβάνετε την μουσική σας στο μέγιστο δυνατό επίπεδο χωρίς φυσικά να λείπουν δισκογραφικές που έχουν γράψει ιστορία όπως Warner, Universal και Blue Note!

Το BLACKBOX Audio Video Show 2023 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα των στατικών και αδιάφορων, μέχρι στιγμής, εκθέσεων ήχου και εικόνας δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να ακούσει live συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες, να παρακολουθήσει workshops με έλληνες και ξένους ομιλητές σε επίκαιρα θέματα, να μπει σε live κληρώσεις δώρων κατά την διάρκεια της έκθεσης, να ζήσει μία μοναδική εμπειρία με live sound projects, να ζήσει μία πρωτόγνωρη εμπειρία στο σύνολο. Ο επισκέπτης βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων και δεν είναι ένας απλός θεατής.

 

Εισιτήριο

ια την είσοδο στο BLACKBOX Audio Video Show 2023 θα υπάρχει εισιτήριο. Γενική είσοδος 7 Ευρώ ανά ημέρα και 15 Ευρώ 3 day pass. Τα εισιτήρια αγοράζονται μέσω της ticketservices καθώς και επιτόπου στο ξενοδοχείο. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Θεσμικός Υποστηρικτής

Θεσμικός υποστηρικτής του BLACKBOX Audio Video Show 2023 είναι η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ / AUTODIA,  ο ελληνικός Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης μουσικών πνευματικών δικαιωμάτων που εκπροσωπεί Έλληνες και ξένους συνθέτες, στιχουργούς και εκδότες μουσικής και αποτελεί πιστοποιημένο μέλος όλων των παγκόσμιων και ευρωπαϊκών ενώσεων οργανισμών δημιουργών. Η AUTODIA εγκαινιάζει της συνεργασία της με το BLACKBOX Audio Video Show συμβάλλοντας, έτσι, στην προώθηση της ελληνικής δημιουργίας και στην ανάδειξη νέων καλλιτεχνών και μουσικών σχημάτων που θα έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν ζωντανά στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Χορηγοί επικοινωνίας του BLACKBOX Audio Video Show 2023 είναι οι υψηλής ακροαματικότητας μουσικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί Εν Λευκώ (87,7), Μελωδία (99,2) & Red (96,3). Η προώθηση της έκθεσης μέσω των παραπάνω σταθμών θα γίνεται με διαφημιστικά σποτ, αναφορές καθώς και διαγωνισμούς με πολλά και πλούσια δώρα.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι επίσης η μουσική κοινότητα MUSICHEAVEN με ιστορία 20 ετών, η οποία έχει ενώσει μουσικούς σε όλη την Ελλάδα καθώς και το περιοδικό YELLOWBOX το οποίο έχει εδραιωθεί στην αγορά του ήχου και της εικόνας τα τελευταία 3,5 χρόνια ενώ παράλληλα θα επικοινωνηθεί στο καταναλωτικό κοινό σε αφίσες που θα αναρτηθούν σε διάφορα καταστήματα (μουσικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος με μεγάλη επισκεψιμότητα), στα social media καθώς σε ειδησεογραφικά και μουσικά περιοδικά του ευρύτερου χώρου.

Ελάτε να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία στο BLACKBOX Audio Video Show 2023 στις 3, 4 & 5 Νοεμβρίου 2023! Σας περιμένουμε όλους! Εσύ θα λείπεις;

BLACK BOX Audio Video Show

Ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel | 3, 4 & 5 Νοεμβρίου 2023

www.blackboxshow.com

Πληροφορίες: στο τηλέφωνο 216.809.2969 και στο info@blackboxshow.com