Η Bang & Olufsen στο BLACKBOX Audio Video Show 2023

Καλωσορίζουμε στο BLACKBOX Audio Video Show 2023 την Bang & Olufsen, η οποία εδώ και εδώ και σχεδόν έναν αιώνα διευρύνει τα όρια της τεχνολογίας ήχου και η εταιρία συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ακουστικής καινοτομίας. Η Bang & Olufsen είναι μια πολυτελής μάρκα ήχου που ιδρύθηκε το 1925 στο Struer της Δανίας από τους Peter Bang και Svend Olufsen, η αφοσίωση και το όραμα των οποίων παραμένουν τα θεμέλια της εταιρείας.  Σήμερα, κάθε προϊόν της Bang & Olufsen εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από τον μοναδικό συνδυασμό όμορφου ήχου, διαχρονικού σχεδιασμού και απαράμιλλης δεξιοτεχνίας. Τα καινοτόμα και προοδευτικά προϊόντα της εταιρείας πωλούνται παγκοσμίως στα καταστήματα Bang & Olufsen, στο bang-olufsen.com και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε περισσότερες από 70 αγορές.

Η Bang & Olufsen αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τον όμιλο ASBIS, έναν κορυφαίο Value Add Distributor, developer και πάροχο προϊόντων ICT, IoT, Robotic, consumer, λύσεων και υπηρεσιών στις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (EMEA). Με έδρα την Κύπρο, ο όμιλος διαθέτει θυγατρικές σε 30 χώρες, απασχολεί περισσότερους από 2.500 επαγγελματίες και εξυπηρετεί 20.000 πελάτες B2B σε 60 χώρες παγκοσμίως.

Στο δωμάτιο 716, στον 7ο όροφο του Radisson Blu Park Hotel, Athens, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα νέα μοντέλα της Bang & Olufsen και να συνομιλήσετε με τους ανθρώπους της ASBIS.

 

Όμιλος ASBIS

Ελευθερίου Βενιζέλου 132, Νέα Ιωνία 14231
info@asbis.gr

asbis.gr

Τηλ: 2112340701

Share this post